Якщо ти б*єш мечем плашмя, то тобі треба працювати дійсно сокирою або булавою. Клинок тут нідочого.
Який ідіот буде бити мечем плашмя?
І понад 80% мечі в клубах були його.
Два (2) меча на клуб -- це не 80%, і не прирівнюй до всіх ЧП
Друже, для бугуртів в основному використовують сокиру, або щось ударного типу, меч тут практично до одного місця. Якщо махати мечем направо і на ліво і бити будь-якою частиною меча об будьяку частину броні противника в массових бійках, то тобі дійсно треба загартований меч не за 1 штуку грн...
Дудік ТИ ПАПУТАЛ!!! Справжній воїн не махає мечем направо і наліво, бо зправа і зліва стоять твої союзники. Але вам, маленьким катаноїдам не зрозуміти суть справжньої війни (і тут звучить пісня групи Мановор)
Тепер я кажу ги-ги. Ви матюкаєтеся коли залізо "неісторичне", а ваша дворучна 900 грамова сокира історична?
А ти бачив історичну сокиру, синнок (Лекс, він не знає хто такий Кірпічніков)
Напротязі багатьох років нашою зброєю працювали люди не тільки зі Львова, і чомусь тільки ГОЛОСЛОВНІ нарікання і пеерважно від людей, які мають "особисті" конфлікти з клубом або Андрієм. Тут я знов згадаю як копняками виганяли хлопчів з чорної галичі, коли вони "ржали" з наших тренувань.
Я нічого немаю ні проти Аркаші, ні проти Триглаву, але вас бакланю. А на рахунок ЧГ, згадаймо про зеків.
65Г сталі ми не використовуємо, бо то дійсно г...
А ти знаєш, що таке сталь 65Г?? щоб так про неї говорити? Я пропрацював на кузні і можу сказати, що на даний момент це найоптимальніший варіант для виготовлення мечів. І знаєм ми як ви робите свої мечі -- боларка + бляха + сварка = авторський меч
Вартість від 1000 грн (за простенький ІСТОРИЧНИЙ клинок) зі ЗВИЧАЙНОЮ гардою і звичайним "яблучком".
Вартість меча (наприклад Харків) -- від 800 грн (кований, профільований, з історичним яблуком і гардою, рівненький, полірований і і і і і ура уявлєте меч навіть не гнеться!!!!) а за 1000 можна замовити в Європі таку лялю, яка може тільки снитись поночам.
А залізо та люди міняються, технології міняються.
А ви, великі унікали, ніколи не міняєтесь, що 2000-ий рік, що 20004-ий, що 2009-ий, що 2029-ий, різниці як не було, так нема і не буде.
Аркашині мечі і нехай час зупиниться (з вас за рекламу)