Космическая сетевая стратегия

Форум команди Сталевий Грифон

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум команди Сталевий Грифон » Мобілізація » Звенигород

Звенигород

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Привіт!

http://zik.com.ua/ua/news/2008/05/15/136322

ніби тягне на 12 ст, але тема сама в собі цікава.

хтось щось більше знає про це?
організатори?

Отредактировано Maximus (2008-05-22 16:43:08)

0

2

у грицька питай або в кабана. вони цим займаються. можу лишень сказати, що то буде  цікаво

0

3

нас запросили організатори до фестивалю у Звенигороді на 19 липня!

хочуть саме лицарів.

правда в них є ліміт = 6 осіб.
нас буде 3-4, хочемо запросити ваших 3-2.

За контактом та подробицями - до Віталіка.

0

4

всім привіт,

ще може будуть дві коняки, на них відірвемось :))))

остаточна цифра 4 Паладіни 2 Грифони

Отредактировано Vitaly (2008-06-30 17:08:10)

0

5

Вєталь!

Як це розуміти?!

Організатори нам говорили про романтизм аля артуріанських лицарів круглого столу, а тут фентезюшка та ще й з елементами поганства!  :|
поговори будь-ласка з ними, щоби не було дезінформації.

Хоча мені особисто дуже хочеться подивитись на Звенигород,
та звичайно ціную просто перебування з Вами та добрий настрій, а його я думаю ми союі можемо забезпечити при любій погоді :)

http://festyny.com.ua/

Субота, 19 липня– день лицарів (Символ – Земля, Залізо)
Концептуальна тема арт-паркових актів другого дня – втрата самобутної повноцінності (усамостійнення Хвоста). На відміну від першого дня, меседжі якого підкреслювали цілісність Людини і Світу, Роду і Космосу, містерії другого дня символізують початок надламу в свідомості, зростанню відчуження. Християнство, ментально далеке для мешканців Галичини, змінює язичництво. Берегиня-Ящірка, Благодатна аватара богині Дани вмирає.
День Великого Квесту.
Рольова гра «Повернення скарбів Роду Ящірки».

...я люблю здорові рольові ігри та просто захоплююся пошуками Істини в Універсумі, АЛЕ ЦЕ щось більше мені під Фрейда пасує... ууу...
...і це ще раз підтверджує стару теорію, що людям потрібна не краса лицарства та справжня історія, а просто гарне видовище і щоб кольорове і покрутіше...

Отредактировано Maximus (2008-07-01 11:02:58)

0

6

Шкода вас розчаровувати, але буквально кілька хвилин тому дізнався, що Звенигороду не буде, його перенесли на вересень через нестачу коштів. Кошти були переведені на ліквідацію наслідків буревію.

0

7

Еге, дякую. Я теж недавно дізнався.
Але перенесли -- не значить скасували. Поки лишаю тему відкритою, і чекаємо подальшого розвитку подій.

0

Вы здесь » Форум команди Сталевий Грифон » Мобілізація » Звенигород