Вітаю!
Гарно провели суботу - отримав море задоволення!
А тепер нагадую, що етнофестиваль Підкамінь буде 25-27 липня (пятниця - неділя) 2008!!!
загально як організатори поля "живої історії" виступатимемо від Спілки молоді "Нове Покоління"
бо, окрім лицарів я буду ще відповідати за присутність (згідно вимог організаторів) з нами козаків, СС Галичини та УПА і... НКВС (де остатні мають між собою провести бій!)
Також, цього року у нас буде більше автономії.
Звичайно, що організаторами саме лицарської частини будуть спільно Паладін та Сталевий Грифон,
де я очікую на Вашу активну участь та допомогу.
Потрібно повний список Ваших учасників.
Окремо виділіть тих, хто буде приймати участь у боях (будуть як показові так можемо зробити у суботу і турнір)
Є ліміт на кількість учасників - загалом нас (саме лицарів) має бути 20
тому, якщо когось хочете запросити, то спочатку запитайте мене - бо і так я затверджуватиму остаточний список.
Перелік запрошених з інших клубів (поки що беручи дану "демографічну" ситуацію, то можемо дозволити запросити тільки по 1-2 особам) додамо окремо
Для усіх учасників - буде транспорт (тепер ми самі за це беремось) та харчування (може буде польова кухня).
Гонорари оплачую тільки учасникам бойових дій (або якщо буде потреба - активним помічникам в організації)
Правила = стандартні + не вживання алкоголю (вийняток - у суботу ввечері біля ватри)
Треба шатер!
новини буду додавати.
може і Галицькі Байкери підїдуть
Буду вдячний та потребую Ваших думок та уваг!
PS. щоби нової теми не починати - Як мені підігнати мій Braveheart (в межах розумного), щоби були з ним допуски для бойовок?
Отредактировано Maximus (2008-06-09 11:41:17)